Kan jag vara en pollen allergiker ?

Min näsa rinner ögon svider lite dase och jag nyser som en galning. Dumma mamma som har gett mig sådana gener. Hoppas dock på att jag bara är sjuk. Så folket om ni ser mig och jag ser helt pund ut, jag pundar inte är bara väldigt sjuk och orkar inte vara hemma. Peace /Marran

Yoyo har rätt

Denna blogg suger riktigt hårt. Angie får ta och hjälpa till lite är men jag börjar känna att blogga kanske inte riktigt var my thing kanske ska starta en blogg med enbart konst eller något haha.

Måste skriva ett övertygande tal till imorgon och ämnet blir Ppiller suger riktigt jävla fitt hårt. Visste ni att det finns ett preventiv medel för killar som är framforskat men det har inte kommit ut på hyllorna för det blev samma biverkningar som tjejer får deprimering, minskad sexlust osv. Tro mig det är inte roligt. Var halft försörd när jag hade smaskat piller i några månader. Man bli arg ledsen och sexet blir sämre med andra ord inte värt att ta det där jävla pilleret. Dunkar säkert för massa men jag tycker att männen borde också ta lite ansvar.

Medans vi tjejer är halft ihjälskrämda över att mensen helt plötsligt ska sluta så kan killer bara ta dte chill. Nej nu får det komma en ändring. Tjejer har mens, vi är dom som måste föda upp ungjävlarna genom världens minsta hål, okej det blir enormt när det väl gäller men vafan då kan väl killarna tugga lite piller om det är så jävla jobbigt med kondom. SATAN VAD SUR JAG BLIR. Så jag ska fanimej inte börja med p piller förens det komemr för män då kan man turas om.

 Satans piller gör en tjock, deprimerad och allmänt skit.


Peace/Marran


Söndag

Och så var det lovet slut, känns sorligt men allt roligt måste ha ett slut.


Bjuder på denna fjorisblogg pose! Hare najs

Peace Marran

Skit också

Snön trillar ner och jag vill bara ta en liten hårfön och ta bort skiten. Ingen skate ute idag skit också. Dubbel skit.  Jag och Marre ahde planerat att sitta på min veranda och steka hela dagen samt kolla på bästa tv serien scrubs. Så det blir ändrade planer. Baka en kaka och se på det i vardagsrummet.

Hoppas på röjj i kväll men vet aldrig vad som händer. Men scrubs och äta plus gå ut med hunden består min dag av!

Vad var det fel på det här vädret?

Lov, dimma och nja dra åt 17 med rubrik

Här får ni lite bilder som sammanställer mitt lov än så länge!
För en bild säger mer än tusen ord?

dimman?Jag och min pappa i sundsvall gick upp 4 på morgonen och promenerade för att kolla på soluppgången i dimman. Fint var det, dock så var jag en sliten, osminkad svettig och kall tjej som gick hemåt för att få igen sömnen när klockan passerat 7. Men en upplevelse var det. Ska börja göra mer sånt spontant. Jag blir tårögd när jag tänker tillbaka på det, men det kan vara för att jag blir så känslosam när jag lyssnar på bo Kaspers Orkester.

 

Klart man ska skejta!

Nej jag orkar inte lägga ut fler bilder nu. Så en ego Marianne säger godnatt och trevligt fortsatt lov

Peace och puss /Marran

Påsklov

Känns väldigt uppskattat med lov, tummen upp för det. Igår blev det dans on da floor och övernattning hos mig, Angie och Tissla är sköna typer! Det blir att åka till sundsvall i några dagar så jag kommer hem på måndag. Överraska mig med party det skulle uppskattas. Just ja, igår blev jag fotad för nöjesmagasin för dagens outfit får se om den kommer med eller inte, kan ju alltid hoppas. Nej nu måste jag packa lite, skate brädan och tandborste sen fixar allt sig! Btw kan alla ge sig med att inte äta, dö jävla fitt ideal DÖÖÖÖÖ!  Unna er, eller inte unna ta för er av det goda godiset nu, har skärpt mig och blivit en person som gillar mat igen.

Här komme lite skejt bilder från onsdags! 

Peace / Marran


Vi två 17år

Idag är jag jättesliten och inte alls taggad på två dagar till i skolan. Bortskämd som jag är så nöjer jag mig inte att vi får lov på onsdag utan jag känner att min kropp både fysiskt och psykiskt redan håller på att trappa ned inför påsken. Helgen som var spenderades på ett mycket random sätt med både det ena och andra. Som sagt så är jag trött och less och vill bara ha sommar och peace and love! Där fick ni en kort resumé om mitt liv för tillfället.
 

Känn ingen sorg för mig i din kattkorg, godnatt

Första inlägget på länge

Har stått i så mycket på sistonde, skejt, umeaopen och annat smaskigt. Ikväll blir det till att träffa Angie och Maja som var väääldigt längesedan. Lördag blir det fira Gilma 19år(!!). en liten ego pic bju jag på!

peace/marran

Förlåt

För dålig uppdatering men den kommer vänta bara!

D e n     s o m      v ä n t a r     p å     n å t     g o t t      v ä n t a r     a l d r i g     f ö r     l ä n g e 

RSS 2.0