Hei

Nu är jag riktigt nöjd för idag. Jag orkar nog inget annat än att bara slappa. Jag tror att Marianne också är rätt så belåten över dagens snowboardåkning och snabbvisiten hos min syster. Kul hade vi!
Dagens bild blir en på mig och Måns från i våras när vi var och grillade med älsklings 9A


God kväll

Ingen vet vad som händer ikväll så därför fr ni en bild på mig hehe .

Ha en bra kväll / marran

Morrn morrn

Nyvaken och pigg som vanligt. Skönt att det är sista dagen innan lovet idag! Jag är verkligen taggad på att få dra ut i backen och åka lite. Hehe idag är jag lite busig och har redan bestämt vad Marianne ska göra ikväll. Hoppas nu bara att hon är med på min idé.
Nej nu ska jag fika och göra mig ordning. C ya @ school maybe?



/Angie

Dance



Är så jävla taggad att bara dansa för skojs skulle med massa människor. Typ Nyårs partyt stil, massa dancing quins and kings till dunka dunka. Erkänn att ni känner peppen för det nu på lovet?

Nu ska jag sova Godnattis!


Peace/Marianneee

Proppmätt



... är det ända jag kan förklara mig som just nu. Jag Jörgen och Elin var sugen på något riktigt gott så vi traskade iväg till Lobbyn vilket jag fick creds för eftersom jag hittade ett nytt place att käka på åt Jörgen. Efter en stor portion Lobbyns rekomenderade kunde jag nästan inte stå upp. Det var verkligen illa. Jag trodde att jag skulle spy när som helst.
Vi sa hejdå till Jögge och gick på en liten shoppingtur. Eller Elin gjorde det. Jag windowshoppade mest eftersom min budget ligger på - men jag hittade faktiskt ett riktigt snyggt linne på MQ.
 Imorgon får vi lov. Gud vad schänt. Då ska jag åka snowboard, shoppa och allmänt chilla!
Nej nu tror jag att det är dax för en powernap.
Just det! För er som inte hänger med så kan jag med lycka tala om att min mediefasta är över nu!

Sleep tight!
/ Angie


God eftermiddag

Idag var jag och klassen på Marianne Ahnlunds galleri (!?) sjukt att en männsiak har exakt samma namn och efternman som mig och gillar somma sak : konst.

Här en bild som jag gjorde för ett tag sedan


Tycker om färgerna på något sätt.


Peace


Dasedamp

Dagens drygaste händelse: kommer till skolan och upptäcker att engelskan är inställd, jag har alltså missat min sovmorgon till 11.

Dagens roligast händelse: Måla fet stort med några klassisar för att måla ut ilskan över att våran engelska lärare inte kom till lexionen.


Jag blir less!!! Ska börja skita i att fara på engelska lecionerna eftersom läraren aldrig dyker upp, typ.

Hemskt

Ikväll så skenade Mamma mia med mig känndes som om jag skulle dö orkar inte skriva något annat ikväll är fortfarande lite chockad.

Godnatt


Tja bloggisen

SItter här hos Einar och försöker spela något jävla cp spel som ser ut såhär:



Ser kanske simpelt ut, men kan lova att det är vädligt avancerat och svårt. Mest svårt för om jag suger på det gör troligen alla det hoppas jag. Ikväll ska jag rida inte allt för avnligt på min lilla busiga sköthäst Mamma Mia känns lite drygt att behöva cykla till anumark men det är bara bra för mig att få lite motion.

Btw, Evelina och Dennis spelade upp några av sina egen gjorda låtar. Har faktiskt aldrig hört min syster sjunga "seriöst" men när jag gjorde det så grät jag random nog. Så fint var det! Om Evelina eller Dennis ser detta säger jag baar "great".
Annat värt är att jag har nu köpt Einars snowboard för 600spänn+skorna amazing!!!

Skriver mer ikväll !


PEACE

Musik krig

För cirka en timme sedan hade jag och Kim ett krig mot en kille i klassen som heter Isac. Denna kille lyssnade på samma jäävla låt i flera minuter så tillslut fick vi nog, så vi satte högsta volym på datorn med detektivbyrån.

Vi vann och det blev det bandet som vi lyssnade på. Diggar detta band hårt, såg dom live på Urkult faktsikt.

Lyssna själv vet jag!

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=detektivbyr%C3%A5n+e18&aq=1&oq=detektivbyr%C3%A5n


Dagens ros

Till finaste Fanny som gav mig word doc uppgifterna!

Naddi Angel i bakgrunden!

House

Visst verkar den nya säsongen mycket bättre än den förra? Älskar han för att han är så brutalt ärlig hela tiden.

Stekare till kung?

Herregud, läste just  i Majas blogg att Viktoria ska gifta sig med Daniel. VET NI VAD DET BETYDER?
Sveriges nästa kung ska bli en stekare!!! NEEEJ vilken skamm, vilket svek. Kan ingen stoppa denna tragedi ? Fast åt andra sidan så är det bra med lite nytt blod i kungafamiljen?  Humn, nej jag kan faktiskt inte tycka att det är fint på något sätt. Bort med kungafamiljen och bort med stekarna!
 Snuttegulliga va?

Fint med fina meddelanden



På alla hjätans dag så var det såna här gulliga små meddelanden på inplastade godisar. Tänkte vara lite rebell här i bloggvärlden och inte skriva om fettisdagen ba "ååhh himla gott med semlor, här är en bild på mig och min semla osv osv osv" dock så tycker jag väldigt mycket om semlor. Men jag blir så glad när jag ser denna bild, så jag delar med mig av denna gläjden, enyoj!

Panik och taggande




Idag måste jag göra klart wordprovet galet vad panik man får när man har hamnat efter i saker och det bara byggs på. Tack och lov så ommer jag troligtvis hinna klart det med líte hjälp hehehe. Det blir att åka till stallet nu i eftermiddag, men vet inte om det är teori eller inte hoppas inte.

Angie har som sagt mediafasta, hur länge tror ni att hon kommer att klara sig utan mobil, tv, internett ja all kontakt med någon slags fejk värld. Men stå på dig lillen! Jag tror nästan inte på dig.



Vet ni vad? Om exakt 3dagar så börjar SPORTLOVET! Wohoo Ni kanske även undrar varför jag lägger in en tigerbild på mig själv.. Helt ärligt så är det för att jag itne kommer på något annat att lägga upp så ni får nöja er med denna. Hör av mig mera ikväll.


Peace


Morning boring

Sitter i danssalen och ska inöva våran dans till ettornas projekt! Mer information får ni lite senare!

Utan en god frukost blir dagen sämst, men idag var den bra minsann, se själv :) !

Vildmannens panbiffar

Jag är så less på att plugga! Det kommer inget vettigt ur det. Nej jag har gött lust med att bara skita i allt och dra en eurotrip! Är det någon som vill haka på så är det bara att hojta!
Tjejen som jag ska köpa mina wayfarer av svarar inte så det kommer ta år och dar att få dom... Det är ljuset i mitt liv just nu. Mina wayfarer som inte är mina ännu!
Nu känner jag att migränen börjar sneaka sig fram också. schänt, fett schänt...
Nej inget mer depp nu. Det låter som om jag ska skära av mig handlederna eller något, men nej icket! Inget sådant lall här inte!


Jag bjuder på en skitsnygg bild från i somras.

pözz


En ros till dig

Som hittade min systemkamera, mobil och truck utan att ta det till dig själv. Jag var klantig och glömde den på en busshållplas ( fråga mig inte hur jag kunde vara så klantig ) och jag höll på att dö när jag fick reda på att den inte var hemma som jag trodde att den var. Men du älskade, finaste människa ringde hem och sa att du hade hittat den. Ingen hittelön ville du ta emot heller. Det borde finnas fler människor som dig.



Vad skulle jag göra utan min älskling? Aldrig ska jag slarva bort dig igen. Tack en än gång!


Lite nytt i garderoben



Och att jag fick allt gratis via skejten var inte helt fel, fick värdens mysigaste fleece tröja av märket nikita. Har alltid velat ha en nikita tröja men aldrig haft råd, men se på tusan nu har jag en!

Och ett Skank linne. Visste ni att Skank är ett av de få märkena som är ekologiskt, bomullen är obesprutad och utan gifter? Mer ekologiska kläder till folket säger jag bara!

Fail!

Ack så glömsk jag är, cykeln stog fortfarande vid skejtlokalen! :O Så jag åkte buss. Just nu har vi so och diskuterar om Obama.
Sen blir bad. Nej nu måste jag hänga med.

Peace

Morning

Åh jag har försovit mig det är inte så kul plus att det är snöstorm ute och jag ska cykla. Önska mig lycka till! Och kom ihåg, dagen blir vad du gör den till!

Peace /Marran

Godnatt

Ska snart sleepa men jag gjorde en liten photoshop bild för att ge alla en tankeställare.  God natt önskar Marran!

Whole lotta love

Hejdå bloggen! Jag har mediefasta tills på torsdag så jag kommer inte skriva förrän då. Så ni får läsa allt vad underbara murriz har har att skriva.

Snart hoppas jag på att dom här fina blir mina. 1 timme och 29 minuter kvar.


// Angiehoe


Myskväll med Gilma och Lisa


Snokade lite här i Gilmas arkiv medans vi dricker te och äter negerpannkakor. Kom knappt ihåg att jag hade rosa hår där ett tag. Hunden på bilden är min älskade sötaste lilla hund Timmy han var lite less på vårat photoshout! Hare najs

♥Bye bitschees

Red bull

Måste lägga ett visdoms ord: drick aldrig mer än 3 redbull jag spydde efter min fjärde. Hehe men pigg blev man, typ såhär pigg eller ser fan inte mig frisk ut på denna. Men kära läsare jag bjuder på denna.   Vacker, sexig det är jag det. med mitt lilla tröjludd under armen, svetten som lackar och röd facet. Älskar mig själv!


Sliten kropp är vad jag har efter min underbara helg

Tävlade i dag, och tro det eller ej jag VANN!



 Och igår så hade jag nattskejt, skejtade ca 6timmar aktivt med 5 as coola tjejer. Evelina, Ida, Ida och Vicci :) ! Här är några coola Pics:

 Jag kör en jävligt wb 5-o men blit mer att jag bara svänger på coopingen.
 
Körde lite vågat i lill verten, blir en najs film om skejtkvällen inom en framtid! Håll utkik i bloggen
 
Just ja, lördags morgon var jag med denna söta, sexiga tjej namn Angelica fast ni känner säkert igen henne, eller hur ? Jag överraske henne med mysfrukost, det var uppskattat.


Hola!

Vi ber om ursäkt för dålig uppdatering och för inlägget här nedanför som tyder på mycket låg status. Vi hade nämligen en liten överenskommelse om att låta Olov skriva ett inlägg här i våran blogg. När han väl gjorde det fick han det att framstå som att jag hade skrivit det, men det förstår ni väl att jag aldrig skulle skriva att Olov är bäst/ kung osv. Ptss när det blir kallt nog att helvetet fryser till is kanske. KANSKE!
På tal om kyla. här snöar det nanting. Jag förstår inte hur himmelen kan vräka ur sig så mycket. Nej det blir dagens tankeställare tror jag.


Åh! Jag ser att vi har fått ytterligare en prenuerant. Välkommen! Du kommer säkerligen trivas i min och Mariannes värld!

Peace and löv gott folk /Angie

Yeayea

Chilla med Donnie Darko hos Olov! Sov under hela filmen.

Olov äger! Olov är bäst! Olov är kungen över allt!


Peace out!

Kass glass miss

Har ni någonsin varit med om att ni inte kan sluta äta, detta hände mig idag. Åt upp en halv liter glass plus en cookie på mindre än 15minuter, daim take you sockersug. Nu mår jag lite illa... Dock så var det gott så länge det varade jag rekomenderar verkligen coops glamurösa chokladkross glass! Observera att inte ta överdrivet mycket, man får lite ont i magen då.



Att bögar inte får gifta sig i kyrkan...



N
u har det gått hur många lektioner som helst och jag har fortfarande inte börjat med att skriva om homosexualitet. Det finns hur mycket som helst om det. Jag borde ha tagit doping men det har ju Olof... Nej jag tror jag ska sno hans arbete eller nåt.

Ikväll ska jag kolla på när Marran och Olov spelar på Folketshus. Det kommer säkerligen bli nääääääjs!
So long bitches


Torsdag


Vilken dag!
Skejt med Einar, möte med designgruppen för betongparken och svenska prov. Men här har ni en bild på min (Mariannes) syster Evelina, grattis du är med i en av framtidens coolaste blogg. Nu ska jag sova.godnatt kära framtida läsare!

Fetesteters andra inlägg

TJA! Jag (Angie) är då den andra bloggskaparen. Precis som Marianne skrev i det första inlägget kommer ni kunna följa våra fartfyllda mycket intressanta liv. Det är alltså här ni ska fördriva er tid!
Som sagt, inlägg utan bilder anser vi väldigt tråkiga så vi ska göra vårat bästa för att läppa upp så mycket foton som möjligt. Hadet
Peace and löv


Fet esteters första inlägg

Det är jag som är Marianne en av bloggens skapare. I framtiden kommer ni att kunna följa mitt och Angies väldigt cool, estetiska liv på midgård.
Hoppas ni följer den livet ut, för vi ska bli stora, jävligt stora. Det är väldigt tråkigt med inlägg utan bilder så jag lägger en till på mig själv, vacker och snäll som jag är. Njut och skåda!Lite jag över bilden

RSS 2.0